Bakgrunn

Lenge har Lise & Hanne trålet loppemarkeder og bruktbutikker på jakt etter linskatter i form av oppvaskhåndklær og duker. Vi har vært så imponert over glasshåndklær, som kanskje har tørket oppvask i 100 år, og som fortsatt er like fine og hele. Ja - så ble vi til da, vår egen Linspire.

Lin spirer fra et lite frø og blir til en slank og vakker blå blomst. Lin skader ikke miljøet - hverken når det dyrkes eller foredles til lintekstiler. Lin er et miljøvennlig valg til hjemmet.

Linprodukter er varige og slitesterke og kan gå i generasjoner. Linfibrene er 3 -4 ganger så slitesterke som bomullsfibre. Lin er en GOD investering, både for miljøet, for kommende generasjoner.

En egenskap som imponerte oss med lin er at det er nydelig å ha på kroppen. Lin har en helt egen følelse av behag. Om vinteren holder det deg varmt og om sommeren holder det deg kjølig. Invester myk lin!

hanne

Hanne bor på og driver gård sammen med mann og tre barn i landlige omgivelser i Østfold. Hun er utdannet sykepleier, men jobber nå med SoMe-management og nettbutikken vår. Hanne har skapt stemningsfulle omgivelser rundt seg siden barnsben, og kjenner seg hjemme når hun kan omgi seg av gamle møbler og interiør med sjel. Å kunne tilby norske hjem bærekraftige lintekstiler i den lune, landlige stilen er en fryd syntes Hanne

Lise

Lise er utdannet kokk, og elsker både å lage mat og dekke fine bord. Hun borlandlig til utenfor Fredrikstad, i et hus fra 1890, og har et hjerte for arv, gjenbruk og landlig stil.I dag arbeider hun frilans som stylist og fotograf, og leverer fast reportasjer til magasinet Lev Landlig bl.a. I søken etter vakre, landlige lintekstiler spiret grunderdrømmen frem.Sammen med Hanne bestemte hun seg for å designe sine egne linprodukter så flere kunne få gleden av unike tekstiler. Og slik ble Linspire til.