FRAKT/RETUR

Kjøpsbetingelser

Det er viktig at du som kunde føler deg trygg gjennom hele kjøpsprosessen hos oss. Det er derfor viktig at du leser våre kjøpsbetingelser slik at du vet dine rettigheter.

Vi selger kun lin av ypperste kvalitet og hvert produkt blir gått over før vi sender det til deg. Skulle du mot formodning likevel ikke være fornøyd har vi 14 dagers åpent kjøp. Husk å ta les godt på målene på produktet før du bestiller, da vi selger flere ulike lengder. Vi prøver å gjengi farger så godt vi kan på bildene, men innimellom kan tonene være litt ulike i ulikt lys og forskjellige rom.

Priser/avgifter

Alle priser som er oppgitt er inkl. 25% moms og er i norske kroner. Vi sender dessverre ikke varer utenfor Norge.

Betaling

Vi bruker kortbetaling, og Klarna Checkout. Alle ordrer betales gjennom deres system. Du velger selv om  du ønsker å betale med faktura, delbetaling eller kredittkort. Du kan lese mer om Klarna Checkout dersom du følger linken under.https://klarna.com/no/kjop-klarna

Frakt

Vi har fast frakt på 99,-

Retur/angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktet, utvides denne fristen til tre måneder. For at returen skal bli godkjent, må produktet være i samme standard som når du mottok den. Du som kunde er ansvarlig for transporten tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt, inkludert frakt for forsendelsen til deg. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres. Dette betyr at om du returnerer hele din ordre, får du tilbake frakten på kr 99,- Tilbakebetalingen til deg skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar returen fra deg. Produktene sendes sammen med angrerettskjema. Ta kontakt på bestilling@linspire.nofor å få returlapp.

Uavhentede pakker

Dersom kjøper ikke henter ut pakken som er bestilt, er ikke kravene i henhold til angrerettloven oppfylt. Uavhentede pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250,- + frakt tur/retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.

Ta vare på miljøet

Vi vil i tråd med vår linvisjon ta vare på jorda vår. Lin er lite skadelig for miljøet å produsere i forhold til blant annet bomull. Derfor bruker vi også minst mulig emballasje når vi sender varer, og bruker gråpapir rundt produktene våre.

Spørsmål?

Ved spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på bestilling@linspire.no