Linspire-jentene på marked - omgitt av linduker i alle former og farger

Om Linspire.no og oss jentene som står bak

Bak Linspire.no står vi; Hanne Aamodt @hanne_paalandet og Lise M Stang-Jacobsen @herdagslykkelise.

Vi selger bærekraftige linprodukter. I hovedsak linduker, bordløpere i lin, linservietter, linhåndklær og putetrekk i lin. Vi har også prkatiske og vakre brødkurver i lin, som forskjønner bordekkingen med enten brød eller blomster i.

Titt inn i butikken vår jevnlig - vareutvalget er "levende" og vi får stadig inn nytt.

Bakgrunnen for Linspire.no

Lenge har vi, Lise og Hanne, trålet loppemarkeder og bruktbutikker på jakt etter linskatter i form av oppvaskhåndklær og duker. Vi har vært så imponert over glasshåndklær, som kanskje har tørket oppvask i 100 år, og som fortsatt er like fine og hele. Null hull rett og slett. 

Miljøvennlige LIN

Lin spirer fra et lite frø og blir til en slank og vakker blå blomst. Lin skader ikke miljøet - hverken når det dyrkes eller foredles til lintekstiler. Lin er et miljøvennlig valg til hjemmet.

Varig og slitesterkt

Linprodukter varer i generasjoner. Linfibrene er 3 -4 ganger så slitesterke som bomullsfibre. Dette er bare en av linets mange gode egenskaper. Å investere i en linduk eller andre lintekstiler, er en GOD investering, både for miljøet, for kommende generasjoner og ikke minst for din estetiske sans. Å dekke et spisebord med en linduk gir en ekstra solid og harmonisk følelse av kvalitet og tradisjon.

Temperatur-regulerende

En annet egenskap som imponerte oss med lin er at det er så nydelig å ha på kroppen. Linplagg har en helt egen følelse av behag. Linsengetøy er nydelig å sove i. Om vinteren holder det deg varm og det kan holde deg kjølig gjennom varme sommernetter. Unn deg litt luksus og invester i magisk og mykt linsengetøy. 

Lin har en lang historie

Lin har vært i bruk i tusenvis av år. Gjennom historien har lin kledd opp faraoer i Egypt og blitt brukt til mange huslige oppgaver. En av egenskapene som imponerte oss aller mest med lin var de fantastiske linhåndklærne og deres evne til å suge opp fuktighet uten å loe. 

Lintøy kan ta opp 40% av sin egenvekt uten å føles fuktig. Fukten fordamper i tillegg svært raskt. Når vi også kan fortelle at lin ikke så lett tar til seg lukt, tenker du kanskje at dette er for godt til å være sant, men det er faktisk sant! I gamle dager sa man "at lin holder - i vått og tørt". 

Lettvinte lin

Liker ikke du heller å stryke? Da er lin perfekt for deg. Lin bør nemlig ikke strykes. Les mer om vask og stell av lin her.

Linspire.no

Ja - så ble vi til da, vår egen Linspire. Og som en ekte spire startet vi det små. Med varelager i oldemors gamle skap i spisestuen.  Hos Linspire.no pakkes hver eneste bestilling som en gavepakke, med kjærlig omhu før den sendes ut i verden. I visshet om at enda en vakker linduk har fått et godt hjem.

Lin er rett og slett ren kjærlighet! 

Klem fra Lise og Hanne 

Hver eneste linduk fra linspire pakkes og sendes med kjærlighet

Vi ønsker å leve i nuet, men ikke alltid når det gjelder interiør og innredning. Der bør vi tenke mer langsiktig og velge bærekraftige produkter som i tillegg vil vare lenge. Kjøp ting som barna kan arve. 

Evig kjærlighet

Visste du at lin fra gammelt av symboliserer EVIG KJÆRLIGHET? Hva er da mer perfekt enn å gi bort en vakker linduk som bryllupsgave. Varig og meningsfull.

Jentene bak linspire.no - linduker og lintekstiler i varig kvalitet